Gromoglasan dečiji aplauz za glumce koji su sinhronizovali crtani film

 

 

Specijalna projekcija crtanog filma “Cvrle, Nikad ne letiš sam” okupila je sinoć brojne posetioce  u bioskopu Cineplexx u Delta Sitiju. Goste je dočekala maskota Cvrle, kojem su se najviše obradovali najmlađi, ali i brojne poznate ličnosti. Između ostalih, u crtanom filmu su uživali i Neda Ukraden, Milica Todorović, Dalibor Andonov Gru, Ana Stanić, Nina Radulović, Anita Lazić, Ivan Zarić,  Nikola Bulatović, Boško Jaakovljević.

 

Nakon projekcije, publiku je pozdravila ekipa koja je pozajmila glasove junacima crtanog filma, i to Dragan Vujić Vujke, Nikola Nemešević, Dušica Novaković, Vesna Paštrović Šašić, Nikola Šurbanović, Marko Marković, Zdravko Savić, Ljubiša Dinčić. Ekipi su se pridružile i specijalne   gošće Neda Ukraden i Milica Todorović, kao i  najmlađi učesnici sinhronizacije Dimitrije Nikolić, Anđela Džaferović i Ivan Pavličić.

 

Dušica Novaković, koja je i režirala sinhronizaciju iznela je svoje utiske nakon premijere: ” Ponosna sam na ovaj film i na kolege sa kojima sam radila, kao i na činjenicu da nam je publika na premijeri potvrdila da smo uradili dobar posao. Ništa ne ispuni srce glumca ili reditelja koji se bavi sinhronizacijom crtanih filmova kao aplauzi najmlađih.”

 

Film donosi jednu dirljivu priču o avanturi koja će zabaviti celu porodicu. Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vreme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, te on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proleće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći I prijatelji.

 

Film “Cvrle, Nikad ne letiš sam” nalazi se na redovnom repertoaru preko 50 bioskopa u Srbiji.