Pop pevačica Neda Ukraden i primadona Sanja Kerkez prvi put u crtanom filmu

   

Specijalna projekcija crtanog filma “Cvrle, Nikad ne letiš sam” biće održana u četvrtak, 19. aprila u 18h u bioskopu Cineplexx u Delta sitiju, nakon čega će biti na redovnom repertoaru bioskopa u regionu. Film je sinhronizovan i time prilagođen najmlađim gledaocima, koji će uživati u toploj priči o jednom crvendaću.

 

Režiju sinhronizacije i adaptaciju dve pesme iz filma potpisuje Dušica Novaković , dok je za miks zvuka bio zadužen Audio Wizard studio.

Mnoštvo likova i bogate muzičke deonice dočarali su između ostalih i Milan Gromilić, Ivan Zarić, Dragan Vujić Vujke, Dušica Novaković, Nikola Nemešević, Vesna Paštrović, Nikola Šurbanović, i kao specijalne gošće Neda Ukraden, Milica Todorović i Sanja Kerkez, koje se po prvi put pojavljuju u jednom crtanom filmu. Svi oni pozdraviće posetioce na specijalnoj projekciji. Glas Cvrletu daje Dimitrije Nikolić.

 

Naša primadona, sopran Sanja Kerkez, inače veliki ljubitelj crtanih filmova, prvi put je učestvovala u ovakvom projektu, i o svom iskustvu kaže: “Moram priznati da sam u početku bila malo uplašena, i pitala se da li ću uspeti, jer nemam glumačkog iskustva. Međutim, super sam se snašla, bilo je to jedno divno iskustvo u kom sam uživala i zaista se nadam da ću u budućnosti imati još ovakvh šansi”.

 

Film donosi jednu dirljivu priču o avanturi koja će zabaviti celu porodicu. Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vreme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, te on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proleće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći I prijatelji.