Premijera urnebesne komedije Promil do (k)raja (Drunk Parents) biće održana u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u sredu, 6. februara u 20h. Alek Boldvin i Selma Hajek ponovo glume zajedno na obostrano zadovoljstvo prvi put posle serije Televizijska posla (30 ROCK). Reditelj Frenk Volf je okupio odličnu ekipu komičara, pa ćemo u ostalim ulogama gledati Džima Gafigana (Jim Gaffigan), Džoa Mandjanijela (Joe Manganiello), inače supruga Sofije Vergare, Bena Plata (Ben Platt,) Asifa Mandivija (Aasif Mandvi) i Trita Vilijamsa (Treat Williams).

Selma Hajek i Alek Boldvin glume još uvek zaljubljeni imućni bračni par – Frenka i Nensi koji prate ćerku jedinicu na prestižni koledž. A zatim saznaju da su bankrotirali. Nakon pijane noći, suočavaju se sa nekoliko loših poteza do kojih ih je alkohol doveo. Upuštaju se u malverzacije kako bi svoje  materijalne teškoće pokušali da sakriju ne samo od svojih prijatelja i poslovnih partnera, već i od rođene ćerke. I kroz niz komičnih situacija upadaju iz jedne greške u drugu uz salve smeha.

Alek Boldvin je uživao u snimanju sa Selmom: „Frenk će nekima na prvi pogled izgledati kao nemoralan čovek, a ustvari je čovek veran svojoj porodici, koji u je u očaju spreman na sve da im obezbedi život na koji su navikli. Ovo je ustvari ljubavna priča između Frenka i Nensi, odnosno mog i Selminog lika. Kada se ovaj bračni par suoči sa finansijkim poteškoćama, učiniće sve da bi svojoj ćerki platili školovanje. Scenario je veoma zabavan, ne bih odavao detalje, ali njihov pokušaj da se izvuku odvešće ih na ludo putovanje.“