Animirani film “Kondorito – avantura u svemiru” za prvih deset dana prikazivanja odgledalo je 10.000 mališana sa roditeljima. Crtani film Kondorito predstavlja ekranizaciju najpopularnijeg stripa u Latinskoj Americi. Avantura u stilu Indijane Džounsa prati Kondorita i njegove drugare u ludoj akciji punoj smeha, u kojoj stižu i do svemira.

Odličnu sinhronizaciju rediteljski je potpisao Dragan Vujić Vujke, dok je za miks zvuka bio zadužen Audio Wizard studio M&D. U naslovnoj ulozi Kondorita je oživeo Sloba Stefanović, dok je Sergej Ćetković urnebesno tumačio lik njegovog glavnog rivala Pece Atletika u borbi za pažnju lepe Anite, koju flumi Sorija Juričan.

Kondorito kreće u misiju spašavanja buduće tašte, koju otimaju vanzemaljci u potrazi za drevnom ogrlicom neverovatne moći. Kondorito se udružuje sa prijateljima i ujedno pokušava da spase celu planetu od uništenja. Ostale živopisne junake tumače glumci Nikola Bulatović, Danijel Korsa, Dušan Kaličanin, Dušica Novaković, Marko Marković, Nikola Šurbanović, Zdravko Savić, Ivan Zablaćanski, Duško Radović, Miroljub Turajlija i Slobodan Tešić.

Sinhronizovan animirani film “Kondorito – avantura u svemiru” može se pogledati samo u bioskopima širom zemlje i regiona od 4. oktobra.