Al Paćino u „Igri vešala“ od četvrtka u bioskopima

 

 hangman1 hangman2gendarni Al Paćino vraća se na veliko platno filmom  “Igra vešala” koji se od četvrtka, 25. januara nalazi na redovnom repertoaru bioskopa u Srbiji. Slavni glumac još jednom je dokazao da apsolutno briljira u svojoj najvećoj strasti, kako sam kaže za glumu, iako ima 78 godina.

Moj posao zapravo i jeste moj život, bez obzira na godine, jer ja sam umetnik. Bar mislim da jesam. Uloga u filmu „Igra vešala“ donela je jednu kompleksnu priču, gde svaki lik ima svoju pozadinu, svoju istoriju. Dopao mi se scenario, i entuzijazam reditelja prilikom priprema za film. Džoni je vrlo otvoren, a sa takvim ljudima je najbolje raditi“, rekao je Paćino.

U filmu igraju i Karl Urban i Britani Snou, koji su s oduševljenjem prihvatili uloge u ovom ostvarenju, čim su čuli da će im partner biti slavni oskarovac.

Bilo je sjajno iskustvo posmatrati takvu glumačku legendu kako pristupa radu, ali i ekipi. On je jedan od onih glumaca koji momentalno izaziva neku neverovatnu energiju u ekipi čim se pojavi na setu“, dodao je Urban.

“Igra vešala” donosi priču o odlikovanom detektivu za ubistva Reju Arčeru (Al Paćino) koji se udružuje se sa kriminalnim profajlerom (Karl Urban)  kako bi uhvatili serijskog ubicu čiji se zločini odigravaju po dečijoj igrici Igra vešala. Kako se zločini dešavaju na svaka 24 sata, policajci, u pratnji novinarke Kristi (Britani Snou), koja im pomaže, ulaze u trku s vremenom kako bi sprečili novo ubistvo i pronašli  ubicu.

Film reditelja Džonija Martina vodi gledaoce na zastrašujuć put upoznavanja poremećenog uma ubice, ali i primoranost detektiva da učestvuju u Igri vešala kako bi konačno zaustavili zločine.

Regionalna prava za ovaj film, koji će se prikazivati na preko 30 ekrana, ima kuća Fox Vision, a distribuciju za Srbiju i  Crnu Goru radi Fame solutions.

 

 

Sajt: https://www.famesolutions.rs/movie/igra-vesala/

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=8e35oU652CY&t=8s