Povodom premijere italijanske komedije Čovek koji je kupio Mesec (L’uomo che comprò la luna), u Beograd ove nedelje stižu reditelj filma Paolo Zucca i glavni glumac Jacopo Cullin. Premijera filma će se održati u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u četvrtak, 21. novembra u 20h, a publici će se nakon filma pokloniti Paolo, Jacopo i naš glumac Lazar Ristovski, kojem je poverena jedna od glavnih uloga u filmu.

Komedija Čovek koji je kupio Mesec je najgledanija domaća komedija u italijanskim bioskopima u poslednjih pet godina, a reditelj Paolo Zuka je napisao i scenario za svoj film. Radnja filma smeštena je u njegovoj rodnoj Sardiniji i prati jednog lokalnog ribara (Lazar Ristovski), koji je obećao ženi koju voli da će joj pokloniti mesec. A, zna se da Sardinjani uvek održe svoje obećanje.

 Ovaj film u pratnji glumca i reditelja obišao je mnoge zemlje širom sveta, a publika ga je rado prihvatila i sada konačno stiže I u naše bioskope. Na repertoaru bioskopa širom Srbije naći će se od 21. novembra.

Trejler možete pogledati putem linka: https://www.youtube.com/watch?v=GlCLlApWgDY

Podsećamo vas da je novinarska projekcija filma zakazana za četvrtak, 21. novembar u 12h u Jugoslovenskoj kinoteci, Uzun Mirkova 1. Dok će se konferencija za medije odžati nakon filma u 13:45h, na kojoj će se medijima obratiti reditelj Paolo Zucca i glumci Jacopo Cullin i Lazar Ristovski, kao i Paola Kordone, ataše za kulturu Italijanskog instituta za kulturu (koji su podržali dolazak gostiju iz Italije).