Film o holivudskoj ikoni Džudi Garland okupio poznate ličnosti sinoć u

bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center

  

Džudi Garland za mene predstavlja detinjstvo i naravno Lajzu Mineli.“

Svetozar Cvetković

„Džudi Garland je prvo bila velika glumica, izuzetan pevač fantastičnog glasa, majka jedne velike umetnice i nadasve jedna veoma nesrećna žena.“

 – Tanja Bošković

Sinoć je u punoj sali bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center održana svečana premijera dugoočekivanog biografskog filma o holivudskoj ikoni Džudi Garland. Film DŽUDI je oda jednom od najlepših glasova u svetu zabave svih vremena, a sinoć u među poznatima bile su i dame koje predstavljaju neke od najlepših glasova na našoj sceni, kao što su Aleksandra Kovač, Bojana Stamenov, Tanja Bošković, Jelena Gavrilović, Sanja Kerkez i Neda Ukraden. Kao ikona stila DŽUDI je sinoć okupila i naše poznate dizajnere Jasminu Sanader, Suzanu Perić, Zvonka Markovića i Batu Spasojevića, kao i mlade dizajnere Tanju Babić i Sašku Lazović, uz Svetozara Cvetkovića, Dragana Vujića Vujketa, Niggor-a, Slobu Stefanovića, Ivanu Pataković, Jugoslavu Drašković, Darka Lungulova, Petra i Teodoru Ristovski, Boška Jakovljevića, Dušku Jovanić, Predraga Azdeljkovića, Vanju Milačić, Biljanu Lukić, Irenu Mišović, Lokicu Stefanović i Tanju Peternek.

Bojana Stamenov je podelila svoje utiske sa nama: “Kada sam pogledala prvi trejler bila sam u iznenađena što su izabrali Rene Zelveger, ali pošto ja volim mjuzikle, a posebno volim Džudi Garland, došla sam da pogledam film i oduševljena sam izvedbom. Potpuno se slažem da je Rene zaslužila Oskara za ovu ulogu!”

Neda Ukraden je dodala: “Džudi Garland je bila jedna sjajna žena, žena šou biznisa koja je rodila Lajzu Mineli, žena koja je imala tako tragičan život. Bila je glumica, pevačica, jaka i slaba žena, prava holivudska ikona koja je verovatno izgorela u tom svom talentu. Obavezno pogledati film u bioskopu.”

Jelena Gavrilović nas je podsetila na ulogu koja je lansirala Džudi: “Džudi Garland je Doroti, ja sam došla da gledam Doroti večeras. Njen uspeh ili neuspeh je upravo priča o tome šta slava može da napravi od čoveka i jednog velikog umetnika. Sjajan film!”

Predrag Azdeljković, novinar i gej aktivista je podelio svoje utiske: “Džudi Garland važi za najveću gej ikonu ikada. Takođe je i majka Lajze Mineli, još jedne velike gej ikone. Rene je, kao što su svi i pričali, zaista senzacionalna!”

Film DŽUDI je od danas na bioskopskom repertoaru domaćih bioskopa, a pored fantastične glume Rene Zelveger, za kojoj joj se izgleda smeši novi Oskar, donosi i njena izvođenja najpoznatijih pesama ove dive, uključujući i legendarnu pesmu “Iznad duge” (Over the Rainbow). Film Džudi je oda Džudi  Garland, nezaboravnom glasu, želji za ljubavlju i životom i neprolaznom stilu ove holivudske ikone.