Nevena Božović danas je premijerno predstavila spot za pesmu Prazni snovi muzičkog producenta Petra Wagnera za film PSI UMIRU SAMI. Reditelj spota je ujedno i reditelj filma Nikola Petrović, a film će premijerno biti prikazan na predstojećem 47. FEST-u u domaćem takmičarskom programu.

Petar Wagner, muzički producent napisao je pesmu za ovaj film i govorio o početku saradnje sa rediteljem Nikolom Petrovićem: “Imao sam priliku da prvi put pogledam ovaj film u septembru prošle godine, još nije bio gotov tada, ali se razvila prva ideja kako bi trebalo da zvuči muzika ovog filma. Zbog estetike koju je Nikola postigao, film je da kažem ambijentalan, osmislili smo da pesma isprati njegovu viziju, ali da opet ispriča priču na svoj način. Nikoli se dopao demo snimak, odlučili smo da Neveni ponudimo ovu pesmu, jer je najviše uklapa u estetiku filma I pesme I mislim da smo odlično izabrali.”

Nevena Božović je ovim povodom izjavila: “Kada su me pozvali da učestvujem u ovom projektu i otpevam glavnu numeru iz filma PSI UMIRU SAMI, bilo mi je veoma drago, jer sam do sada samo pozajmljivala glas. Stojim iza ove numere kao da je moja, trudila sam se da uđem u atmosferu filma i da prenesem taj osećaj. Nadam se velikom uspehu filma, i bilo mi je drago ako sam ovom numerom pomogla filmu. Dobra je glumačka ekipa, volim kad mladi ljudi uspeju da urade ovako nešto. Želim im mnogo uspeha i u našoj zemlji i u inostranstvu sa ovim filmom.”

Reditelj ovog debitantskog ostvarenja ujedno je i reditelj spota Nikola Petrović: “Dvoumili smo se oko lokacije snimanja i na kraju sam se odlučio da u duhu samog filma iskoristimo sneg u Beogradu. Spot je snimljen na jednoj od lokacija na kojoj je sniman i film i u prenosi atmosferu filma, zadovoljan sam prvim reakcijama publike na spot. Nevena je bila dobar izbor i drago mi je da što nas je podržala na ovaj način.”

Spot možete pogledati putem ovog linka: https://www.youtube.com/watch?v=r4uIlnYwFqk

Promociji spota prisustvovala je I ekipa filma. Uz reditelja Nikolu, došli su Isidora Nikić, producent, Srđan Petrović, Mina Obradović, Dragan Vujić Vujke I Draginja Mileusnić. I ovaj potez nam govori o dobroj volji, prijateljstvu i podršci cele ekipe bez koje ovaj projekat ne bi ugledao svetlost dana.

PSI UMIRU SAMI je drama sa elementima misterije i trilerskim zapletom biće premijerno prikazan u Kombank dvorani, 27. februara u 22h na predstojećem FEST-u u domaćem takmičarskom programu.

Glavne uloge u filmu tumače debitanti Srdjan Petrović i Mina Obradović, Dragan Vujić Vujke i Draginja Mileusnić, dok ćemo u ostalim ulogama gledati Miloša Timotijevića, Srdjana Žiku Todorovića, Jovana Jeslisavčića, Nikolu Šurbanovića i Andreja Šepetkovskog.