FILM „ZASLEPLJENI“ NA PREMIJERI ODUŠEVIO DAME

 

Alek Boldvin i Demi Mur očarali i brojne poznate dame

 

Premijera romantične priče o pravoj ljubavi „Zaslepljeni“ okupila je večeras brojne posetioce u bioskopu Cineplexx. Sjajni Alek Boldvin i Demi Mur još jednom su pokazali da ih spaja neverovatna energija na velikom platnu, u kojoj su uživale i poznate dame među kojima i Ilda Šaulić, Adrijana Čortan, Suzana Perić, Valentina Obradović, Aida Đedović i druge.

 

Rediteljski debi poznatog holivudskog producenta Majkla Mejera prikazao je razvoj prave ljubavi između dvoje ljudi koji su u jednom trenutku svog života potpuno izgubili svoj identitet i prepustili se ravnodušnosti i melanholiji bez nade da će u njihov život ponovo ući radost.

 

Nakon otkrivanja umešanosti u korupciju i hapšenja njenog muža, Suzen dobija kaznu društveno korisnog rada u Domu za osobe sa oštećenim vidom.  Upoznaje  Bila, pisca,  koji je na rehabilitaciji nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula njegova žena. Njih dvoje razvijaju romantičan odnos, ali stvari se zakomplikuju kada se u Suzanin život ponovo vrati njen muž koji naslućuje šta se dešava. Pored Demi Mur i Aleka Boldvina, koji je i producent filma, sjajnu rolu odigrao je i Dilan Mekdermot.

 

„Meni je srce puno. Snimili smo film o ljubavi koji se ženama dopada. Znači da smo uspeli, a to je samo zato što smo igrali čistu emociju“, rekao Boldvin nakon premijere filma u Njujorku.

 

„Zaslepljeni „su na redovnom repertoaru preko 30 bioskopa u Srbiji  i Crnoj Gori.

 

Sajt: https://www.famesolutions.rs/movie/blind/

YT: https://www.youtube.com/watch?v=TDmUmr5g0Lk