Novo filmsko ostvarenje, komedija „Ćale moje bivše“ od 6.jula naći će se na redovnom repertoaru bioskopa u Srbiji.

Glavnu ulogu u ovoj simpatčnoj komediji igra J.K. Simmons kog  uglavnom pamtimo po ozbiljnijim dramskim ulogama, a za jednu takvu u filmu Whiplash je dobio i Oskara.  “Podjednako su me zainteresovali i uloga i film generalno. Vrlo je pametan scenario, a i lik koji igram ima sve što je meni interesatno, zabavan je i realan. Takođe, fan sam Hirscha koji mi je partner u filmu.”, rekao je Simmons povodom nove uloge, i to u komediji. Pored Simmonsa glavnu ulogu igra i Emile Hirsch, dok režiju potpisuje Gavin Wiesen.

Emile Hirsch se prvi put pojavio na filmskom platnu u filmu “The dangerous lives of Altar boys” 2002. i ostavio utisak na filmske radnike da bi nastavio da ređa uloge u naslovima kao što su “Milk”, “Into the wild” ,“Alpha dog”, “Savages”.

Film predstavlja oca  radoholičara koji odlučuje da poseti svoju ćerku  koju dugo nije video. Po dolasku u Los Anđeles, shvata da su ćerka i njen dečko raskinuli i da je ona nestala. Udružuje se sa njenim bivšim i počinje potraga za ćerkom tokom jedne neočekivano lude noći. Ulaze u niz nepredviđenih, ali i  situacija koje će ih zabaviti, ali i sprijateljiti.

Film „Ćale moje bivše“  naći će se na repertoaru  u više od dvadeset bioskopskih dvorana u prvoj nedelji prikazivanja.

allnighter Cover