PSI UMIRU SAMI (2018)

Triler | 88 min
Rating:
0/10
0
psiUmiruSami_teaserPlakat_oko

Movie Info

  • glumci Srđan Petrović, Draginja Mileusnić, Srđan Žika Todorović, Dragan Vujić Vujke
  • distributer Fame solutions

Movie Story

Radnja prati Viktora, nekadašnjeg  radnika programerske firme, koji  napušta  heotični život prestonice i sreću traži u malim stvarima. Vraća se u porodičnu kuću na Tari. Društvo mu pravi njegov najbolji prijatelj, pas Ares.  Sticajem okolnosti u kuću prima Milicu, koja ima zadatak da istražuje ekološke probleme Tare. Milica je distancirana, tajnovita.
Nešto pre njenog dolaska, Viktor saznaje da je šef firme za koju je godinama radio mrtav. Ubijen.  Inspektor Goran Mirković rešava poslednji slučaj u svojoj karijeri. Slučaj koji od rutinskog posla, postaje najteži i najveći izazov u njegovoj karijeri, i lični i poslovni.Radnja prati Viktora, nekadašnjeg  radnika programerske firme, koji  napušta  heotični život prestonice i sreću traži u malim stvarima. Vraća se u porodičnu kuću na Tari. Društvo mu pravi njegov najbolji prijatelj, pas Ares.  Sticajem okolnosti u kuću prima Milicu, koja ima zadatak da istražuje ekološke probleme Tare. Milica je distancirana, tajnovita.
Nešto pre njenog dolaska, Viktor saznaje da je šef firme za koju je godinama radio mrtav. Ubijen.  Inspektor Goran Mirković rešava poslednji slučaj u svojoj karijeri. Slučaj koji od rutinskog posla, postaje najteži i najveći izazov u njegovoj karijeri, i lični i poslovni.

Trailers & Videos

trailers
x
psiUmiruSami_teaserPlakat_oko

Trejler

Triler

x